FRI FRAGT - Ved køb over 499 DKK (Dao Pakkeshop) ellers fast fragt på 31 DKK og 39 DKK med DAO (Pakker sendes alle ugens 7 dage)

Lotos Bomuld/Silke

grå

36,00 DKK
28,00 DKK

Indhold: 75% Bomuld, 25% Morbær Silke
Vægt: 50g / 135m 
Anbefalede Pinde: Strikkepinde 3,5 - 5 mm; Hæklenål 2,5 - 3,5 mm
Vaskeanvisning: Håndvaskes eller maskinvaskes ved 40 grader

Varianten kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Stenli LOTOS er et biologisk nedbrydeligt garn af høj kvalitet med silke og bløde bomuldsfibre. Den er lavet af en fjerdedel silkefiber fra silkesommerfuglen Bombyx mori. Ekstraktion og forarbejdning af silkefibre er forbundet med en masse manuelt arbejde, der bestemmer dens høje værdi, men det har enestående kvaliteter - stor holdbarhed, varmeisoleringsegenskaber og varig skønhed. Den sarte let snoede fiber, der ligner den delikate udstråling af lotusblomster, er det perfekte valg til klassiske og moderne high-end strik, der sigter mod komfort, varmeisolering, allergivenlighed, smuk overflade og holdbarhed.

 

Velegnet til baby og børnetøj. Pastelfarveskemaet er grundlaget for de blide mælkehvide mikrofnug, der karakteriserer naturlig silke og passer perfekt sammen med naturlig bomuld. Lotos-garn kan strikkes til børn, damer og herrer, sommer og elegant tøj til enhver sæson. Garn til kendere af den naturlige diskrete skønhed af stoffer af høj kvalitet.


*Der kan forekomme farveforskelle fra billede til virkelighed, desuden kan farven varierer fra skærm til skærm 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare