FRI FRAGT - Ved køb over 499 DKK (Dao- eller GLS Pakkeshop) ellers fast fragt på 31 DKK og 33 DKK med DAO (Pakker sendes alle ugens 7 dage)

Tænker du, hvem det er, der står bag Garn-universet? så læs med her 🙂


Vi hedder Carina og Jakob vi er gift, og har 3 dejlige børn der er blevet næsten lige så glade for garn og farver som mor og far 🙂


Ideen med vores lille virksomhed her startede ud som en sjov ide som vi begge greb, og gik ind i med stor passion, glæde og drømme og i sommeren 2021 åbnede Garn-universet.


Vi har altid drømt om at have vores egen virksomhed og for at kunne være sammen med vores børn og familie mere end normalt, så drømmen om Garn-universet er også at den ene af os kan være der fuld tid, og gerne os begge, for Garn-universet eksisterer ikke uden den anden 💗 


Jakob er som udgangspunkt den, i snakker i telefon med når i ringer til os, han arbejder som ventilationstekniker ved siden af, og det er ham der finder og bestiller alt det lækre garn i de helt fantastiske farver hjem sammen med alt tilbehør.


Jeg, Carina, jeg er uddannet indenfor salg og digital marketing, jeg har hæklet i 8 år nu og er fornylig begyndt at lave opskrifter til vores hjemmeside. Det er mig der ringer til jer hvis der skulle opstå spørgsmål til jeres ordre, eller hvis I skulle have et spørgsmål, det er også mig i som regel ser på vores sociale medier, og er den der laver vores opslag og tager imod jer hvis I kommer forbi.


Vi er bestemt ikke farveforskrækkede i vores sortiment, og vi går meget op i kvaliteten af garnet og at det ikke er noget, der klør og kradser. Der bliver hele tiden søgt efter nye varer, så vi kan være med på det nye. 


Vi går op i at man skal passe på jorden omkring os, derfor har vi et sortiment af genanvendt varianter af garn, og de poser vi sender jeres skønne bestillinger i er ligeledes genanvendt. 


Velkommen hos Garn-universet